Първоначално публикувано от bat_borko_
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Curtain Airbag Алфа 147
Collapse
X
-
Очевидно има прекъсване по веригата до патрона или в самия патрон. Ако е сигурно, че няма лоша връзка по проводниците до патрона, вариантите за да можеш да изтриеш грешката са 2:
1 - Да смениш самия патрон
2 - Да свържеш вместо него между двата проводника един маломощен предпазител (примерно 0,5 А).
Ако приложиш втория вариант, естествено в случай на нужда този възел няма да сработи.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеМожеш също така да премериш съпротивлението на самия патрон (с цифров омметър). Предполагам, че трябва да е части от Ома.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениенещо ми се върти в главата около 110 ома, ама не съм сигурен. С такова баламосват централата. В Е-лърна го даваха за ключа
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЛогично е всичко по периферията да има някакво съпротивление за да може централата да улавя неизправности, като късо съединение или отворена верига. Но 110 Ома за съпротивление на патрон ми се вижда много. Едва ли с мощност от 1,3 W може надеждно да се възпламени заряда в случай на нужда.
Да го премери или потърси с чичко гугъл
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧичо Гугъл казва 2 Ома. Склонен съм да го приема за вярно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДа, ама 2 ома на 12V означава пушек и дим
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеE то централата не прави диагностика с работното напрежение при което гърми заряда.
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеМай е най-добре да не слагам съпротивление,нищо че лампата свети поне има вероятност при нужда да се задеистваLast edited by ecotronic; d.m.y г., 16:55.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениенещо ми се върти в главата около 110 ома, ама не съм сигурен. С такова баламосват централата. В Е-лърна го даваха за ключа
Поредния тъп и грешен коментар.
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеОх, да бе. Извинявам се, но си играех с бебока и не се замислих.
Просто отново ще те посъветвам - спри се с тъпизмите ти из форума.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение2 - Да свържеш вместо него между двата проводника един маломощен предпазител (примерно 0,5 А).Last edited by BO; d.m.y г., 17:04.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
Comment